Huang Wanyou. Inactivation effects and kinetics of polyphenol oxidase from Litopenaeus vannamei by ultra-high pressure and heat. (2014) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 26 0 108-115
[Idézéskapcsolat:24507152]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24507152
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2017-11-15T13:07:22.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14507152
Utolsó módosítás
2017-11-15T13:07:22.000+0000
Létrehozás dátuma
2015-02-08T17:24:22.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Huang Wanyou et al. Inactivation effects and kinetics of polyphenol oxidase from Litopenaeus vannamei by ultra-high pressure and heat. (2014) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 26 0 108-115
Idézőközlemény MTMT azonosítója
24507152
Eredet
RIS-Endnote
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24507152
Címke
Huang Wanyou. Inactivation effects and kinetics of polyphenol oxidase from Litopenaeus vannamei by ultra-high pressure and heat. (2014) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 26 0 108-115
2020-08-10 04:27