Lechevalier V. Processed egg products. (2011) Megjelent: Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Egg Chemistry, Production and Consumption pp. 538-581
[Idézéskapcsolat:24093041]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24093041
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14093041
Utolsó módosítás
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Létrehozás dátuma
2014-07-22T08:00:52.000+0000
Láttamozva
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Seregély Zs. Investigating the properties of egg white pasteurised by ultra-high hydrostatic pressure and gamma irradiation by evaluating their NIR spectra and chemosensor array sensor signal responses using different methods of qualitative analysis. (2006) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 82 115-121
Közlemény MTMT azonosítója
1998899
Kapcsolódó cikk
Lechevalier V. Processed egg products. (2011) Megjelent: Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Egg Chemistry, Production and Consumption pp. 538-581
Idézőközlemény MTMT azonosítója
24093041
Eredet
RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24093041
Címke
Lechevalier V. Processed egg products. (2011) Megjelent: Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Egg Chemistry, Production and Consumption pp. 538-581
2020-08-12 23:43