Chiofalo B. Sampling techniques for the determination of volatile components in food of animal origin. (2012) Megjelent: Comprehensive Sampling and Sample Preparation pp. 61-85
[Idézéskapcsolat:24061775]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
24061775
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-06-07T11:13:34.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
14061775
Utolsó módosítás
2015-06-07T11:13:34.000+0000
Létrehozás dátuma
2014-06-26T08:26:18.000+0000
Láttamozva
2015-03-26T12:07:19.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Jokai Z. SPME-GC-pyrolysis-AFS determination of methylmercury in marine fish products by alkaline sample preparation and aqueous phase phenylation derivatization. (2005) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 53 14 5499-5505
Közlemény MTMT azonosítója
1390070
Kapcsolódó cikk
Chiofalo B. Sampling techniques for the determination of volatile components in food of animal origin. (2012) Megjelent: Comprehensive Sampling and Sample Preparation pp. 61-85
Idézőközlemény MTMT azonosítója
24061775
Eredet
RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/24061775
Címke
Chiofalo B. Sampling techniques for the determination of volatile components in food of animal origin. (2012) Megjelent: Comprehensive Sampling and Sample Preparation pp. 61-85
2020-08-14 19:31