Sulaiman Alifdalino. High pressure processing, thermal processing and freezing of ‘Camarosa’ strawberry for the inactivation of polyphenoloxidase and control of browning. (2013) FOOD CONTROL 0956-7135 33 2 424-428
[Idézéskapcsolat:23524303]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23524303
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-10-01T21:55:04.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13524303
Utolsó módosítás
2018-10-01T21:55:04.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-12-25T15:26:45.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Sulaiman Alifdalino et al. High pressure processing, thermal processing and freezing of ‘Camarosa’ strawberry for the inactivation of polyphenoloxidase and control of browning. (2013) FOOD CONTROL 0956-7135 33 2 424-428
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23524303
Eredet
RIS-Endnote
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23524303
Címke
Sulaiman Alifdalino. High pressure processing, thermal processing and freezing of ‘Camarosa’ strawberry for the inactivation of polyphenoloxidase and control of browning. (2013) FOOD CONTROL 0956-7135 33 2 424-428
2020-08-14 05:06