Kulisiewicz L. Impact of High-Pressure on Enzymes. (2013) Megjelent: Industrial High Pressure Applications, Processes, Equipment and Safety
[Idézéskapcsolat:23524235]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23524235
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-10-26T14:54:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13524235
Utolsó módosítás
2015-10-26T14:54:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-12-25T11:05:43.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Kulisiewicz L. Impact of High-Pressure on Enzymes. (2013) Megjelent: Industrial High Pressure Applications, Processes, Equipment and Safety
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23524235
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23524235
Címke
Kulisiewicz L. Impact of High-Pressure on Enzymes. (2013) Megjelent: Industrial High Pressure Applications, Processes, Equipment and Safety
2020-08-09 08:15