Cao Xiamin. Effects of High Hydrostatic Pressure Combined with Blanching on Microorganisms and Quality Attributes of Cloudy and Clear Strawberry Juices. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 1 null-null
[Idézéskapcsolat:23524223]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23524223
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-03-24T15:58:09.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13524223
Utolsó módosítás
2015-03-24T15:58:09.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-12-25T10:35:44.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Kapcsolódó cikk
Cao Xiamin et al. Effects of High Hydrostatic Pressure Combined with Blanching on Microorganisms and Quality Attributes of Cloudy and Clear Strawberry Juices. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 1 null-null
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23524223
Eredet
RIS-Endnote
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23524223
Címke
Cao Xiamin. Effects of High Hydrostatic Pressure Combined with Blanching on Microorganisms and Quality Attributes of Cloudy and Clear Strawberry Juices. (2013) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1094-2912 1532-2386 1 null-null
2020-08-06 04:16