Jiang J. Kinetic study of high hydrostatic pressure processing on polyphenol oxidase from raspberry. (2010) SHIPIN GONGYE KEJI 31 11 127-129
[Idézéskapcsolat:23524214]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23524214
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2015-10-26T14:54:25.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13524214
Utolsó módosítás
2015-10-26T14:54:25.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-12-25T10:23:05.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Jiang J. Kinetic study of high hydrostatic pressure processing on polyphenol oxidase from raspberry. (2010) SHIPIN GONGYE KEJI 31 11 127-129
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23524214
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23524214
Címke
Jiang J. Kinetic study of high hydrostatic pressure processing on polyphenol oxidase from raspberry. (2010) SHIPIN GONGYE KEJI 31 11 127-129
2020-08-10 05:04