Holzwarth M. Influence of putative polyphenoloxidase (PPO) inhibitors on strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) PPO, anthocyanin and color stability of stored purées. (2013) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 52 2 116-122
[Idézéskapcsolat:23495545]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23495545
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-10-01T21:54:38.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13495545
Utolsó módosítás
2018-10-01T21:54:38.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-12-08T12:28:35.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Holzwarth M et al. Influence of putative polyphenoloxidase (PPO) inhibitors on strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) PPO, anthocyanin and color stability of stored purées. (2013) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 52 2 116-122
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23495545
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23495545
Címke
Holzwarth M. Influence of putative polyphenoloxidase (PPO) inhibitors on strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) PPO, anthocyanin and color stability of stored purées. (2013) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 52 2 116-122
2020-08-13 05:00