Terefe NS. The stability of almond β-glucosidase during combined high pressure-thermal processing: A kinetic study. (2013) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 97 7 2917-2928
[Idézéskapcsolat:23495544]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23495544
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-10-01T21:54:38.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13495544
Utolsó módosítás
2018-10-01T21:54:38.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-12-08T12:28:35.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Terefe NS et al. The stability of almond β-glucosidase during combined high pressure-thermal processing: A kinetic study. (2013) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 97 7 2917-2928
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23495544
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23495544
Címke
Terefe NS. The stability of almond β-glucosidase during combined high pressure-thermal processing: A kinetic study. (2013) APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 0175-7598 1432-0614 97 7 2917-2928
2020-08-10 08:58