Németh Csaba et al. Kalorimetrikus tanulmány a tojáslé-termékekben különböző tartósítószerek hatására bekövetkezett változásokról. (2009) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 63 8 251-254
[Idézéskapcsolat:23438703]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438703
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438703
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-02-10T14:25:01.000+0000
Duplumellenőrzés
2020-03-06T08:14:45.482+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-03-06T08:14:45.482+0000
Közlemény
Andrássy Éva et al. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Németh Csaba et al. Kalorimetrikus tanulmány a tojáslé-termékekben különböző tartósítószerek hatására bekövetkezett változásokról. (2009) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 63 8 251-254
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2265014
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438703
Címke
Németh Csaba et al. Kalorimetrikus tanulmány a tojáslé-termékekben különböző tartósítószerek hatására bekövetkezett változásokról. (2009) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 63 8 251-254
2020-08-09 08:31