Mukhopadhyay S. Survival and growth of salmonella enterica serovar enteritidis in membrane-processed liquid egg white with pH, temperature, and storage conditions as controlling factors. (2012) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 75 7 1219-1226
[Idézéskapcsolat:23438702]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438702
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438702
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-02-02T11:06:24.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Mukhopadhyay S. Survival and growth of salmonella enterica serovar enteritidis in membrane-processed liquid egg white with pH, temperature, and storage conditions as controlling factors. (2012) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 75 7 1219-1226
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23438702
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438702
Címke
Mukhopadhyay S. Survival and growth of salmonella enterica serovar enteritidis in membrane-processed liquid egg white with pH, temperature, and storage conditions as controlling factors. (2012) JOURNAL OF FOOD PROTECTION 0362-028X 75 7 1219-1226
2020-08-07 18:09