Nemeth C et al. Near infrared spectroscopic measurements in liquid egg white products kept at 50, 55 and 60 degrees C. (2011) JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 1459-0255 1459-0263 9 3-4 49-52
[Idézéskapcsolat:23438701]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438701
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438701
Utolsó módosítás
2018-10-16T12:38:58.316+0000
Létrehozás dátuma
2012-07-12T15:57:22.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva et al. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Nemeth C et al. Near infrared spectroscopic measurements in liquid egg white products kept at 50, 55 and 60 degrees C. (2011) JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 1459-0255 1459-0263 9 3-4 49-52
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2344925
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438701
Címke
Nemeth C et al. Near infrared spectroscopic measurements in liquid egg white products kept at 50, 55 and 60 degrees C. (2011) JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 1459-0255 1459-0263 9 3-4 49-52
2020-08-15 20:50