Németh Csaba et al. Teljes tojáslé pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással. (2012) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 134 4 252-256
[Idézéskapcsolat:23438698]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438698
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438698
Utolsó módosítás
2018-10-16T12:38:58.316+0000
Létrehozás dátuma
2012-07-01T17:12:43.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva et al. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Németh Csaba et al. Teljes tojáslé pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással. (2012) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 134 4 252-256
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2029791
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438698
Címke
Németh Csaba et al. Teljes tojáslé pasztőrözése nagy hidrosztatikus nyomással. (2012) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 134 4 252-256
2020-08-11 14:38