Németh Cs. Salmonella Enteritidis és Listeria monocytogenes hőtűrőképességének változása tojásfehérjelében a kezelési hőmérséklet és a felmelegedési sebesség függvényében. (2011) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 133 10 605-611
[Idézéskapcsolat:23438697]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438697
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438697
Utolsó módosítás
2018-10-16T12:38:58.316+0000
Létrehozás dátuma
2012-07-01T16:41:01.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Kapcsolódó cikk
Németh Cs et al. Salmonella Enteritidis és Listeria monocytogenes hőtűrőképességének változása tojásfehérjelében a kezelési hőmérséklet és a felmelegedési sebesség függvényében. (2011) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 133 10 605-611
Idézőközlemény MTMT azonosítója
1998959
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438697
Címke
Németh Cs. Salmonella Enteritidis és Listeria monocytogenes hőtűrőképességének változása tojásfehérjelében a kezelési hőmérséklet és a felmelegedési sebesség függvényében. (2011) MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 0025-004X 133 10 605-611
2020-08-06 04:07