Dr. Farkas József et al. Near infrared and fluorescence spectroscopic methods and electronic nose technology for monitoring foods. (2009) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 5 1 1-29
[Idézéskapcsolat:23438696]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438696
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438696
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-07-01T16:37:59.000+0000
Duplumellenőrzés
2020-03-26T10:38:30.029+0000
Utolsó duplumkeresés
2020-03-26T10:38:30.029+0000
Közlemény
Andrássy Éva et al. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Dr. Farkas József et al. Near infrared and fluorescence spectroscopic methods and electronic nose technology for monitoring foods. (2009) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 5 1 1-29
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2265058
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438696
Címke
Dr. Farkas József et al. Near infrared and fluorescence spectroscopic methods and electronic nose technology for monitoring foods. (2009) PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 1786-335X 5 1 1-29
2020-08-14 04:36