Severcan F. Application of Vibrational Spectroscopy to Investigate Radiation-Induced Changes in Food. (2010) Megjelent: Handbook of Vibrational Spectroscopy pp. 118-129
[Idézéskapcsolat:23438695]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438695
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438695
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T17:55:14.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Severcan F. Application of Vibrational Spectroscopy to Investigate Radiation-Induced Changes in Food. (2010) Megjelent: Handbook of Vibrational Spectroscopy pp. 118-129
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23438695
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438695
Címke
Severcan F. Application of Vibrational Spectroscopy to Investigate Radiation-Induced Changes in Food. (2010) Megjelent: Handbook of Vibrational Spectroscopy pp. 118-129
2020-08-14 03:45