Németh Csaba. Calorimetric study of changes induced by preservatives in liquid egg products. (2010) POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1230-0322 2083-6007 60 347-352
[Idézéskapcsolat:23438693]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438693
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438693
Utolsó módosítás
2018-10-16T12:38:58.316+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T17:24:32.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Németh Csaba et al. Calorimetric study of changes induced by preservatives in liquid egg products. (2010) POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1230-0322 2083-6007 60 347-352
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2253400
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438693
Címke
Németh Csaba. Calorimetric study of changes induced by preservatives in liquid egg products. (2010) POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES 1230-0322 2083-6007 60 347-352
2020-08-09 08:06