CS NÉMETH et al. Calorimetric analysis of egg white products preserved by different methods. (2009) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 22 17-23
[Idézéskapcsolat:23438692]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438692
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438692
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T17:21:09.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva et al. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
CS NÉMETH et al. Calorimetric analysis of egg white products preserved by different methods. (2009) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 22 17-23
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2216379
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438692
Címke
CS NÉMETH et al. Calorimetric analysis of egg white products preserved by different methods. (2009) JOURNAL OF FOOD PHYSICS 1416-3365 22 17-23
2020-08-15 21:17