Han I-J. Change in favor patterms of gamma irradiated raw oyster and oyster cooking drip determined using an electronic nose. (2009) Kor. J. Fish. Aquat. Sci 42 3 209-214
[Idézéskapcsolat:23438691]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438691
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438691
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T17:19:04.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Kapcsolódó cikk
Han I-J et al. Change in favor patterms of gamma irradiated raw oyster and oyster cooking drip determined using an electronic nose. (2009) Kor. J. Fish. Aquat. Sci 42 3 209-214
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23438691
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438691
Címke
Han I-J. Change in favor patterms of gamma irradiated raw oyster and oyster cooking drip determined using an electronic nose. (2009) Kor. J. Fish. Aquat. Sci 42 3 209-214
2020-08-04 23:00