Geveke D. UV Inactivation of E. coli in Liquid Egg White. (2008) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 1 2 201-206
[Idézéskapcsolat:23438689]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23438689
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13438689
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:20:44.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T17:13:40.000+0000
Közlemény
Andrássy Éva. Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk. (2006) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 35 5 305-318
Közlemény MTMT azonosítója
2262363
Kapcsolódó cikk
Geveke D. UV Inactivation of E. coli in Liquid Egg White. (2008) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 1 2 201-206
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23438689
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23438689
Címke
Geveke D. UV Inactivation of E. coli in Liquid Egg White. (2008) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149 1 2 201-206
2020-08-11 16:00