Yilmaz Cemile et al. Compositional characteristics of sour cherry kernel and its oil as influenced by different extraction and roasting conditions. (2013) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 49 130-135
[Idézéskapcsolat:23286771]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23286771
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-10-01T21:50:51.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13286771
Utolsó módosítás
2019-10-08T07:45:42.745+0000
Létrehozás dátuma
2013-09-06T11:46:02.000+0000
Láttamozva
2013-09-10T19:41:24.000+0000
Láttamozó
Nagyné Tóth Erika (DE/ÁOK/ASZFI admin 5)
Közlemény
Bak I et al. Cardioprotective mechanisms of Prunus cerasus (sour cherry) seed extract against ischemia-reperfusion-induced damage in isolated rat hearts. (2006) AMERICAN JOURNAL OF PHYSIOLOGY: HEART AND CIRCULATORY PHYSIOLOGY 0363-6135 1522-1539 291 3 H1329-H1336
Közlemény MTMT azonosítója
1195203
Kapcsolódó cikk
Yilmaz Cemile et al. Compositional characteristics of sour cherry kernel and its oil as influenced by different extraction and roasting conditions. (2013) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 49 130-135
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23711385
Eredet
WOS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23286771
Címke
Yilmaz Cemile et al. Compositional characteristics of sour cherry kernel and its oil as influenced by different extraction and roasting conditions. (2013) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 49 130-135
2020-08-14 17:32