Ofor J. Novel Technologies for the Production of Functional Foods: Chapter 8. (2013) Megjelent: Bio-Nanotechnology: A Revolution in Food, Biomedical and Health Sciences pp. 143-162
[Idézéskapcsolat:23024108]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
23024108
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
13024108
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-03-09T08:15:59.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Kapcsolódó cikk
Ofor J. Novel Technologies for the Production of Functional Foods: Chapter 8. (2013) Megjelent: Bio-Nanotechnology: A Revolution in Food, Biomedical and Health Sciences pp. 143-162
Idézőközlemény MTMT azonosítója
23024108
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/23024108
Címke
Ofor J. Novel Technologies for the Production of Functional Foods: Chapter 8. (2013) Megjelent: Bio-Nanotechnology: A Revolution in Food, Biomedical and Health Sciences pp. 143-162
2020-08-04 20:02