Sakamoto T. Development of the GC-MS method following phenylation to quantify methylmercury in foods. (2012) BUNSEKI KAGAKU 0525-1931 61 4 327-333
[Idézéskapcsolat:22805642]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22805642
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-10-01T21:40:57.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12805642
Utolsó módosítás
2018-10-01T21:40:57.000+0000
Létrehozás dátuma
2013-01-06T21:57:27.000+0000
Láttamozva
2015-03-26T12:07:19.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Jokai Z. SPME-GC-pyrolysis-AFS determination of methylmercury in marine fish products by alkaline sample preparation and aqueous phase phenylation derivatization. (2005) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 53 14 5499-5505
Kapcsolódó cikk
Sakamoto T. Development of the GC-MS method following phenylation to quantify methylmercury in foods. (2012) BUNSEKI KAGAKU 0525-1931 61 4 327-333
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22805642
Eredet
Scopus-RIS
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22805642
Címke
Sakamoto T. Development of the GC-MS method following phenylation to quantify methylmercury in foods. (2012) BUNSEKI KAGAKU 0525-1931 61 4 327-333
2020-08-05 02:01