Sipos L et al. Discrimination of mineral waters by electronic tongue, sensory evaluation and chemical analysis. (2012) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 135 4 2947-2953
[Idézéskapcsolat:22663673]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22663673
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12663673
Utolsó módosítás
2018-10-16T12:38:58.316+0000
Létrehozás dátuma
2012-10-22T21:18:29.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Sipos L et al. Discrimination of mineral waters by electronic tongue, sensory evaluation and chemical analysis. (2012) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 135 4 2947-2953
Idézőközlemény MTMT azonosítója
2060758
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22663673
Címke
Sipos L et al. Discrimination of mineral waters by electronic tongue, sensory evaluation and chemical analysis. (2012) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 135 4 2947-2953
2020-08-10 01:53