Holzwarth M. Thermal inactivation of strawberry polyphenoloxidase and its impact on anthocyanin and color retention in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) purees. (2012) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 209
[Idézéskapcsolat:22663660]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22663660
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12663660
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-10-22T20:51:00.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Holzwarth M et al. Thermal inactivation of strawberry polyphenoloxidase and its impact on anthocyanin and color retention in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) purees. (2012) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 209
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22663660
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22663660
Címke
Holzwarth M. Thermal inactivation of strawberry polyphenoloxidase and its impact on anthocyanin and color retention in strawberry (Fragaria x ananassa Duch.) purees. (2012) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 209
2020-08-10 08:48