{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-19 03:25", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 22460719, "status" : "APPROVED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-09-14T10:02:39.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 12460719, "lastRefresh" : "2022-08-29T07:08:49.529+0000", "lastModified" : "2018-09-14T10:02:39.000+0000", "created" : "2012-07-20T11:39:46.000+0000", "publication" : { "otype" : "BookChapter", "mtid" : 1192774, "link" : "/api/publication/1192774", "label" : "Zsédely E et al. Napraforgó- és lenolaj és különböző E-vitamin kiegészítések hatása a nyúlhús E-vitamin tartalmára és oxidatív stabilitására. (2007) Megjelent: 19. Nyúltenyésztési tudományos nap pp. 29-34", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000312, "link" : "/api/subtype/10000312", "label" : "Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)", "name" : "Konferenciaközlemény", "nameEng" : "Conference paper", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 25, "link" : "/api/publicationtype/25", "label" : "Könyvrészlet", "code" : 25, "otypeName" : "BookChapter", "listPosition" : 2, "published" : true, "oldId" : 25, "snippet" : true }, "listPosition" : 228, "published" : true, "oldId" : 10000312, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Napraforgó- és lenolaj és különböző E-vitamin kiegészítések hatása a nyúlhús E-vitamin tartalmára és oxidatív stabilitására", "identifiers" : [ ], "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 6, "publishedYear" : 2007, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : true, "nationalOrigin" : true, "published" : true, "oldId" : 1192774, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 1192774, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 22460719, "link" : "/api/publication/22460719", "label" : "Lugasi A. A nyúlhús szerepe az emberi táplálkozásban. (2007) A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665 3 157-164", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "A nyúlhús szerepe az emberi táplálkozásban", "identifiers" : [ ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 1282867, "link" : "/api/journal/1282867", "label" : "A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665", "pIssn" : "1215-0665", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 1282867, "snippet" : true }, "volume" : "3", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 8, "publishedYear" : 2007, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "duplumRole" : "DUPLUM", "published" : true, "oldId" : 12460719, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 2268647, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/22460719", "label" : "Lugasi A. A nyúlhús szerepe az emberi táplálkozásban. (2007) A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA 1215-0665 3 157-164", "template" : "