De Luca M. Classification of moroccan olive cultivars by linear discriminant analysis applied to ATR-FTIR spectra of endocarps. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 47 6 1286-1292
[Idézéskapcsolat:22404267]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22404267
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12404267
Utolsó módosítás
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-07-01T16:33:13.000+0000
Láttamozva
2018-09-25T15:29:40.000+0000
Láttamozó
Rábitsné Táltos Zsuzsanna (BCE admin)
Közlemény
Seregély Zs. Investigating the properties of egg white pasteurised by ultra-high hydrostatic pressure and gamma irradiation by evaluating their NIR spectra and chemosensor array sensor signal responses using different methods of qualitative analysis. (2006) CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 0169-7439 82 115-121
Közlemény MTMT azonosítója
1998899
Kapcsolódó cikk
De Luca M. Classification of moroccan olive cultivars by linear discriminant analysis applied to ATR-FTIR spectra of endocarps. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 47 6 1286-1292
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22404267
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22404267
Címke
De Luca M. Classification of moroccan olive cultivars by linear discriminant analysis applied to ATR-FTIR spectra of endocarps. (2012) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 47 6 1286-1292
2020-08-09 02:32