Knorr D. High-Pressure-Induced Effects on Bacterial Spores, Vegetative Microorganisms, and Enzymes. (2011) Megjelent: Food Engineering Interfaces pp. 325-340
[Idézéskapcsolat:22403444]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403444
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403444
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:55:33.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Knorr D. High-Pressure-Induced Effects on Bacterial Spores, Vegetative Microorganisms, and Enzymes. (2011) Megjelent: Food Engineering Interfaces pp. 325-340
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403444
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403444
Címke
Knorr D. High-Pressure-Induced Effects on Bacterial Spores, Vegetative Microorganisms, and Enzymes. (2011) Megjelent: Food Engineering Interfaces pp. 325-340
2020-08-11 14:23