Knorr D. Emerging Technologies in Food Processing. (2011) ANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1941-1413 1941-1421 2 203-235
[Idézéskapcsolat:22403395]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403395
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403395
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:45:57.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Knorr D et al. Emerging Technologies in Food Processing. (2011) ANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1941-1413 1941-1421 2 203-235
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403395
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403395
Címke
Knorr D. Emerging Technologies in Food Processing. (2011) ANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 1941-1413 1941-1421 2 203-235
2020-08-09 08:39