Cao X. Effects of high hydrostatic pressure on enzymes, phenolic compounds, anthocyanins, polymeric color and color of strawberry pulps. (2011) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 91 5 877-885
[Idézéskapcsolat:22403393]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403393
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403393
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:41:28.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Cao X et al. Effects of high hydrostatic pressure on enzymes, phenolic compounds, anthocyanins, polymeric color and color of strawberry pulps. (2011) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 91 5 877-885
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403393
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403393
Címke
Cao X. Effects of high hydrostatic pressure on enzymes, phenolic compounds, anthocyanins, polymeric color and color of strawberry pulps. (2011) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 91 5 877-885
2020-08-10 04:34