Lopes M. hydrostatic pressure processing of tropical fruits Importance for maintenance of the natural food properties. (2010) ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 0077-8923 1749-6632 1189 6-15
[Idézéskapcsolat:22403376]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403376
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403376
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:26:31.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Lopes M et al. hydrostatic pressure processing of tropical fruits Importance for maintenance of the natural food properties. (2010) ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 0077-8923 1749-6632 1189 6-15
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403376
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403376
Címke
Lopes M. hydrostatic pressure processing of tropical fruits Importance for maintenance of the natural food properties. (2010) ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 0077-8923 1749-6632 1189 6-15
2020-08-09 02:23