Terefe N. High pressure and thermal inactivation kinetics of polyphenol oxidase and peroxidase in strawberry puree. (2010) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 11 1 52-60
[Idézéskapcsolat:22403330]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403330
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403330
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:17:35.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Kapcsolódó cikk
Terefe N et al. High pressure and thermal inactivation kinetics of polyphenol oxidase and peroxidase in strawberry puree. (2010) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 11 1 52-60
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403330
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403330
Címke
Terefe N. High pressure and thermal inactivation kinetics of polyphenol oxidase and peroxidase in strawberry puree. (2010) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 11 1 52-60
2020-08-04 22:53