Buckow R. Inactivation kinetics of apple polyphenol oxidase in different pressure–temperature domains. (2009) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 10 4 441-448
[Idézéskapcsolat:22403320]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403320
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403320
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:15:37.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Buckow R et al. Inactivation kinetics of apple polyphenol oxidase in different pressure–temperature domains. (2009) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 10 4 441-448
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403320
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403320
Címke
Buckow R. Inactivation kinetics of apple polyphenol oxidase in different pressure–temperature domains. (2009) INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 1466-8564 1878-5522 10 4 441-448
2020-08-14 05:04