Queiroz C et al. Polyphenol oxidase: Characteristics and mechanisms of browning control. (2008) FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 8755-9129 24 4 361-375
[Idézéskapcsolat:22403305]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403305
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403305
Utolsó módosítás
2018-10-11T14:44:11.716+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T15:05:53.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Queiroz C et al. Polyphenol oxidase: Characteristics and mechanisms of browning control. (2008) FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 8755-9129 24 4 361-375
Idézőközlemény MTMT azonosítója
21732975
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403305
Címke
Queiroz C et al. Polyphenol oxidase: Characteristics and mechanisms of browning control. (2008) FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 8755-9129 24 4 361-375
2020-08-08 03:09