Qiao Y. Research advances in the post-harvest treatment and storage and freshness retention of strawberry (Fragaria ananassa Duch). (2007) Acta Agriculturae Shanghai 1000-3924 23 1 109-113
[Idézéskapcsolat:22403282]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403282
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403282
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T14:56:49.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Közlemény MTMT azonosítója
1998894
Kapcsolódó cikk
Qiao Y. Research advances in the post-harvest treatment and storage and freshness retention of strawberry (Fragaria ananassa Duch). (2007) Acta Agriculturae Shanghai 1000-3924 23 1 109-113
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403282
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403282
Címke
Qiao Y. Research advances in the post-harvest treatment and storage and freshness retention of strawberry (Fragaria ananassa Duch). (2007) Acta Agriculturae Shanghai 1000-3924 23 1 109-113
2020-08-15 22:52