Koncz Á. ): Pasteurisation of raw milk by high hydrostatic pressure. (2007) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 36 4 471-481
[Idézéskapcsolat:22403277]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22403277
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12403277
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-30T14:51:23.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Kapcsolódó cikk
Koncz Á et al. ): Pasteurisation of raw milk by high hydrostatic pressure. (2007) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 36 4 471-481
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22403277
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22403277
Címke
Koncz Á. ): Pasteurisation of raw milk by high hydrostatic pressure. (2007) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 36 4 471-481
2020-08-04 19:59