Roman Buckow. Pressure and Temperature Effects ont he Enzymatic Conversion of Biopolimers. (2006)
[Idézéskapcsolat:22390725]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22390725
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12390725
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-26T18:41:27.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Characterization and inactivation by thermal and pressure processing of strawberry (Fragaria ananassa) polyphenol oxidase: a kinetic study. (2006) JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 0145-8884 30 56-76
Kapcsolódó cikk
Roman Buckow. Pressure and Temperature Effects ont he Enzymatic Conversion of Biopolimers. (2006)
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22390725
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22390725
Címke
Roman Buckow. Pressure and Temperature Effects ont he Enzymatic Conversion of Biopolimers. (2006)
2020-08-07 00:24