Cserhalmi Zs. Kíméletes tartósító eljárásokkal kezelt gyümölcslevek cukorösszetételének vizsgálata. (2006) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LX 1 21-24
[Idézéskapcsolat:22387346]

Rekordtípus
Citation
MTMT azonosító
22387346
Státusz
Nyilvános
Nyilvános
Igen
Aktív cédulák
0
Régi időbélyeg
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Törölt
Nem
Régi azonosító
12387346
Utolsó módosítás
2018-09-14T10:18:28.000+0000
Létrehozás dátuma
2012-06-25T20:15:08.000+0000
Közlemény
Dalmadi I. Nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása táplálkozásbiológiai szempontból értékes rostos gyümölcslevek minőségkímélő pasztőrözésére. (2003) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LVII 6 182-184
Közlemény MTMT azonosítója
1998963
Kapcsolódó cikk
Cserhalmi Zs et al. Kíméletes tartósító eljárásokkal kezelt gyümölcslevek cukorösszetételének vizsgálata. (2006) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LX 1 21-24
Idézőközlemény MTMT azonosítója
22387346
Eredet
kézi felvitel
Független
Igen
Független OK
Nem
Link
/api/citation/22387346
Címke
Cserhalmi Zs. Kíméletes tartósító eljárásokkal kezelt gyümölcslevek cukorösszetételének vizsgálata. (2006) ÉLELMEZÉSI IPAR 0013-5909 LX 1 21-24
2020-08-13 05:46