{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-29 05:41", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 21808495, "status" : "APPROVED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-09-14T10:06:38.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 11808495, "lastRefresh" : "2023-09-20T04:05:14.035+0000", "lastModified" : "2018-10-16T12:54:00.104+0000", "created" : "2012-01-14T12:22:08.000+0000", "adminApproved" : "2013-11-24T14:35:11.000+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10034898, "link" : "/api/admin/10034898", "label" : "Gombosné Szabó Sára (KE admin 5)", "familyName" : "Gombosné Szabó", "givenName" : "Sára", "published" : true, "oldId" : 10034898, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 1275460, "link" : "/api/publication/1275460", "label" : "Szakály Zoltán et al. Fogyasztói attitűdök táplálkozási előnyökkel kapcsolatban.. (2008) BULLETIN OF THE SZENT ISTVÁN UNIVERSITY (GÖDÖLLŐ) 1586-4502 klsz 1 187-198", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Fogyasztói attitűdök táplálkozási előnyökkel kapcsolatban.", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 244128, "link" : "/api/publicationidentifier/244128", "label" : "Matarka: 1739843", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 33, "link" : "/api/publicationsource/33", "label" : "Matarka", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10003, "link" : "/api/publicationsourcetype/10003", "label" : "Indexelő adatbázis", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Matarka", "nameEng" : "Matarka", "linkPattern" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 33, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "1739843", "realUrl" : "http://www.matarka.hu/egy-kozlemeny-oldala.php?MatarkaID=1739843", "published" : false, "oldId" : 541785, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 1403435, "link" : "/api/journal/1403435", "label" : "BULLETIN OF THE SZENT ISTVÁN UNIVERSITY (GÖDÖLLŐ) 1586-4502", "pIssn" : "1586-4502", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "FOREIGN_AND_HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 1403435, "snippet" : true }, "issue" : "klsz 1", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 12, "publishedYear" : 2008, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : false, "duplumRole" : "SUSPECT", "published" : true, "oldId" : 1275460, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 1275460, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 1798552, "link" : "/api/publication/1798552", "label" : "Temesi Ágoston et al. Innovációs lehetőségek a konzerviparban – kulcsszerepben az egészség. (2008) ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1786-3422 5 2-3 67-72", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Innovációs lehetőségek a konzerviparban – kulcsszerepben az egészség", "identifiers" : [ ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 10012487, "link" : "/api/journal/10012487", "label" : "ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1786-3422", "pIssn" : "1786-3422", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 10012487, "snippet" : true }, "volume" : "5", "issue" : "2-3", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 6, "publishedYear" : 2008, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "published" : true, "oldId" : 1798552, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 1798552, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/21808495", "label" : "Temesi Ágoston et al. Innovációs lehetőségek a konzerviparban – kulcsszerepben az egészség. (2008) ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1786-3422 5 2-3 67-72", "template" : "