{ "labelLang" : "hun", "responseDate" : "2024-03-28 20:14", "content" : { "otype" : "Citation", "mtid" : 20544231, "status" : "VALIDATED", "published" : true, "unhandledTickets" : 0, "oldTimestamp" : "2018-09-14T10:01:42.000+0000", "deleted" : false, "oldId" : 10544231, "lastRefresh" : "2023-09-18T21:56:51.161+0000", "lastModified" : "2020-10-26T13:55:35.952+0000", "created" : "2009-02-19T23:00:00.000+0000", "lastDuplumOK" : "2020-10-26T13:55:36.011+0000", "lastDuplumSearch" : "2020-10-26T13:55:36.011+0000", "adminApproved" : "2014-12-09T12:48:47.000+0000", "adminApprover" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10045992, "link" : "/api/admin/10045992", "label" : "Buzási Éva (KE-4-es admin INAKTÍV)", "familyName" : "Buzási", "givenName" : "Éva", "published" : true, "oldId" : 10045992, "snippet" : true }, "validated" : "2020-10-26T13:55:36.052+0000", "validator" : { "otype" : "Admin", "mtid" : 10074697, "link" : "/api/admin/10074697", "label" : "Polgár Klaudia (MATE Kaposvári Campus admin 5)", "familyName" : "Polgár", "givenName" : "Klaudia", "published" : true, "snippet" : true }, "publication" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 1169189, "link" : "/api/publication/1169189", "label" : "Csapó J et al. Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma III. Irodalmi összefoglaló. A konjugált linolsavak és a tejzsír biológiai hatása; konjugált linolsavak az emberi szervezetben. (2001) ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789 5 4 23-38", "core" : true, "citation" : false, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Tej és tejtermékek konjugált linolsav-tartalma III. Irodalmi összefoglaló. A konjugált linolsavak és a tejzsír biológiai hatása; konjugált linolsavak az emberi szervezetben", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 194916, "link" : "/api/publicationidentifier/194916", "label" : "Egyéb URL: http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 40, "link" : "/api/publicationsource/40", "label" : "Egyéb URL", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Egyéb URL", "nameEng" : "Other URL", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 40, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592", "realUrl" : "http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592", "published" : false, "oldId" : 905408, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 17765490, "link" : "/api/publicationidentifier/17765490", "label" : "Teljes dokumentum: http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592/2125", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "oaType" : "GOLD", "oaFree" : true, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592/2125", "realUrl" : "http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592/2125", "published" : false, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 2147678, "link" : "/api/journal/2147678", "label" : "ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 1418-1789", "pIssn" : "1418-1789", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "FOREIGN_AND_HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 2147678, "snippet" : true }, "volume" : "5", "issue" : "4", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 16, "publishedYear" : 2001, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "http://journal.ke.hu/index.php/aak/article/view/1592/2125", "published" : true, "oldId" : 1169189, "snippet" : true }, "publicationMtid" : 1169189, "related" : { "otype" : "JournalArticle", "mtid" : 1275359, "link" : "/api/publication/1275359", "label" : "Szente Viktória et al. Ökotej-termelés és -fogyasztás a táplálkozástudományi kutatások tükrében.. (2005) ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1786-3422 2 1-2 21-27", "core" : true, "citation" : true, "publicationPending" : false, "type" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "subType" : { "otype" : "SubType", "mtid" : 10000059, "link" : "/api/subtype/10000059", "label" : "Szakcikk (Folyóiratcikk)", "name" : "Szakcikk", "nameEng" : "Article", "docType" : { "otype" : "PublicationType", "mtid" : 24, "link" : "/api/publicationtype/24", "label" : "Folyóiratcikk", "code" : 24, "otypeName" : "JournalArticle", "listPosition" : 1, "published" : true, "oldId" : 24, "snippet" : true }, "listPosition" : 101, "published" : true, "oldId" : 10000059, "snippet" : true }, "category" : { "otype" : "Category", "mtid" : 1, "link" : "/api/category/1", "label" : "Tudományos", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true }, "languages" : [ { "otype" : "Language", "mtid" : 10001, "link" : "/api/language/10001", "label" : "Magyar", "name" : "Magyar", "nameEng" : "Hungarian", "published" : true, "oldId" : 1, "snippet" : true } ], "title" : "Ökotej-termelés és -fogyasztás a táplálkozástudományi kutatások tükrében.", "identifiers" : [ { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 244073, "link" : "/api/publicationidentifier/244073", "label" : "autopszia", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 15, "link" : "/api/publicationsource/15", "label" : "autopszia", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10002, "link" : "/api/publicationsourcetype/10002", "label" : "Egyéb", "mayHaveOa" : false, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "autopszia", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 15, "snippet" : true }, "oaFree" : false, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "a", "published" : false, "oldId" : 546961, "snippet" : true }, { "otype" : "PublicationIdentifier", "mtid" : 17835582, "link" : "/api/publicationidentifier/17835582", "label" : "Teljes dokumentum: http://journal.ke.hu/index.php/etm/article/view/20/846", "source" : { "otype" : "PlainSource", "mtid" : 39, "link" : "/api/publicationsource/39", "label" : "Teljes dokumentum", "type" : { "otype" : "PublicationSourceType", "mtid" : 10006, "link" : "/api/publicationsourcetype/10006", "label" : "Link", "mayHaveOa" : true, "published" : true, "snippet" : true }, "name" : "Teljes dokumentum", "linkPattern" : "@@@", "publiclyVisible" : true, "published" : true, "oldId" : 39, "snippet" : true }, "oaType" : "GOLD", "oaFree" : true, "validState" : "IDENTICAL", "idValue" : "http://journal.ke.hu/index.php/etm/article/view/20/846", "realUrl" : "http://journal.ke.hu/index.php/etm/article/view/20/846", "published" : true, "snippet" : true } ], "journal" : { "otype" : "Journal", "mtid" : 10012487, "link" : "/api/journal/10012487", "label" : "ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1786-3422", "pIssn" : "1786-3422", "reviewType" : "REVIEWED", "noIF" : true, "sciIndexed" : false, "scopusIndexed" : false, "lang" : "HUNGARIAN", "hungarian" : true, "published" : true, "oldId" : 10012487, "snippet" : true }, "volume" : "2", "issue" : "1-2", "publishedAt" : [ ], "pageLength" : 7, "publishedYear" : 2005, "foreignEdition" : false, "foreignLanguage" : false, "fullPublication" : true, "conferencePublication" : false, "nationalOrigin" : true, "oaLink" : "http://journal.ke.hu/index.php/etm/article/view/20/846", "published" : true, "oldId" : 1275359, "snippet" : true }, "relatedMtid" : 1275359, "source" : "kézi felvitel", "externalCitation" : true, "externalCitationOK" : null, "mentionCount" : 1, "link" : "/api/citation/20544231", "label" : "Szente Viktória et al. Ökotej-termelés és -fogyasztás a táplálkozástudományi kutatások tükrében.. (2005) ÉLELMISZER TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1786-3422 2 1-2 21-27", "template" : "